Πορτες ασφαλειας Ιταλικές και Ελληνικές για όλα τα βαλάντια

πορτα-ασφαλειασ

Πορτες ασφαλειας Ιταλικές και Ελληνικές για όλα τα βαλάντια

Νιώστε ασφαλείς στο σπίτι και το γραφείο σας με πόρτες ασφαλείας Alfino Door. Διαθέτουμε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όλα είναι επώνυμα από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως που συνδυάζουν ασφάλεια, λειτουργικότητα και αισθητική.

Οι πόρτες ασφάλειας της εταιρείας μας είναι Ιταλικής προέλευσης αλλά και ελληνικής και σας κάνουν να νιώθετε πιο ασφαλείς από ποτέ. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και υλικά όπως πόρτες παντογράφου.

Βασικός στόχος της Alfino Door είναι να ικανοποιεί και να εξυπηρετεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Προτεραιότητα μας είναι να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης από την συνεργασία μας κατά την διάρκεια της τοποθέτησης της πόρτας ασφαλείας αλλά και στο μέλλον εάν μας χρειαστεί.

Παράλληλα, όλες οι πόρτες ασφαλείας εξοπλίζονται από κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας που δεν παραβιάζονται. Η εταιρεία αναλαμβάνει την αντικατάσταση παλαιών κλειδαριών με νέες, τις πλέον σύγχρονες στις υπάρχουσες θωρακισμένες πόρτες σας.

Δωρεάν παράδοση και τοποθέτηση σε όλη την Αθήνα και το λεκανοπέδιο της Αττικής

Μπορείτε να δείτε τις προσφορές και τις τιμές μας και να τις συγκρίνετε με τους ανταγωνιστές μας με την μόνη διαφορά ότι προσφέρουμε δωρεάν παράδοση και δωρεάν τοποθέτηση σε όλη την Αθήνα και τα προάστια.

Τα εξιδικευμένα συνεργεία μας ασχολούνται με την τοποθέτηση πορτών ασφαλείας και κλειδαριών ασφαλείας καθημερινά. Παράλληλα μπορείτε να μας καλέσετε για επείγουσες καταστάσεις 24 ώρες το 24ωρο.

Πόρτες πυρασφαλείας και πυράντοχες πόρτες

Με μια επίσκεψή σας στην έκθεση της Alfino Door στην Αθήνα, θα έχετε τη δυνατότητα να μας γνωρίσετε από κοντά και να ενημερωθείτε για όλες τις πόρτες που διαθέτουμε, ασφαλείας και πυρασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας και τα αξεσουάρ. Καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου στο κατάστημά μας θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε πόρτες συνδυάζουν την ασφάλεια, την ποιότητα, την αισθητική και παράλληλα τις χαμηλές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας:

Ιωάννα Κοστάκη

Ιωάννα Κοστάκη

Το αγαπημένο μου πράγμα είναι το blogging!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close